Vakconferentie Wetenschapscommunicatie editie 2018 

Vertrouwen in wetenschapscommunicatie

De zesde editie van de Vakconferentie Wetenschapscommunicatie was wederom een enorm succes. Driehonderd bezoekers, twee keynote-sprekers, negen break-out sessies en drie excursies.

Op 16 april 2018 gingen we in het tijdelijke Wisdom & Wonder Paviljoen op de campus van Wageningen University & Research met elkaar in gesprek over vertrouwen in wetenschapscommunicatie. Welke rol zien wij, als professionals in wetenschapscommunicatie, voor onszelf in het bouwen van vertrouwen? Geven we vertrouwen, verdienen we vertrouwen? En wat vinden we ervan als anderen ons werk gebruiken om vertrouwen voor hún zaak te winnen?

Bekijk het fotoverslag van de Vakconferentie Wetenschapscommunicatie 2018, lees de impressies van de breakoutsessies en luister de keynotelezing van Reint Jan Renes 'Wat weet jij daar nou van? Over het vertrouwen dat we hebben in de deskundigheid van de ander' terug op de website van TXT Radio
 

Berichten over WTC18

Wil je op de hoogte blijven van de Vakconferentie Wetenschapscommunicatie? Meld je aan via dit formulier. Heb je een specifieke vraag? Stuur dan een e-mail.

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren