Sessie 06

 

Vertrouwen winnen en slimme instrumenten inzetten

Door Hans Ruijgers (voorzitter, teamleider Communicatie), Tim van der Mast (communicatieadviseur) en Sigrid van den Berg (communicatieadviseur)

 

Let op! Er kan een beperkt aantal deelnemers aan deze sessie meedoen. Haal om zeker te zijn van een plek een kaartje bij de ontvangstbalie

Het communicatieteam van KWR Watercycle Research Institute heeft de laatste jaren gefocust op efficiëntie en het portfolio aan communicatieactiviteiten enorm uitgebreid. Tegelijkertijd hebben de communicatieadviseurs ruimte, verantwoordelijkheid en vertrouwen gewonnen om verschillende 'sociale instrumenten' in te voeren. Vooral het gebruik van Trello als instrument voor contentplanning en digitaal samenwerken blijkt de afgelopen drie jaar zeer succesvol.

De weg hiernaartoe is in een behoudende organisatie, zoals wetenschappelijke organisaties dat vaak zijn, niet altijd eenvoudig.

Het team deelt in deze sessie hun succesverhaal, met antwoord op vragen als 'hoe bouw je vertrouwen op in je eigen organisatie?' en 'hoe introduceer je nieuwe, slimme instrumenten?' Na de introductie ga je heel praktisch aan de slag met Trello. Neem je laptop of tablet dus mee.

 

Sessie 01 - Sessie 02 - Sessie 03 - Sessie 04 - Sessie 05 - Sessie 06 - Sessie 07 - Sessie 08 - Sessie 09 - Sessie 10 - Sessie 11

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren